Navigácia
Úvodná strana
Fórum
Ankety
Wallpapers
Video
Zábava
Predajné akcie
Wallpapers
Stiahnite si tapety na plochu
Odporúčame
Najčítanejšie
reklama

Autonavigator arrow Fórum arrow Diskusiearrow Článkyarrow Auto roka 2007 na Slovensku - Ford S-Max
Zoradenie:
Autonavigator Fórum  

V tejto téme sa diskutuje Auto roka 2007 na Slovensku - Ford S-Max
Re:Auto roka 2007 na Slovensku - Ford S-Max - 2008/01/17 13:28 Roomster ne najskaredsie auto roku 2007 a myslim, ze dalsich niekolko rokov ..podla mna
  odpovedať
Re:Auto roka 2007 na Slovensku - Ford S-Max - 2006/12/20 17:51 Tak ja mam Peugeot, a som s nim velmi spokojna. Aj dalsie auto si asi kupim tejto znacky. Je priestranne a spolahlive, aj mojmu psikovi sa v nom paci. Takze ja by som bola dala hlas Peugeotu. Videla som Roomster, aj ten na mna zaposobil velmi dobre. Berte to prosim ako pohlad zeny, ktora potrebuje auto najma na to, aby sa spolahlivo a bezpecne dopravila z bodu A do bodu B.
  odpovedať
Re:Auto roka 2007 na Slovensku - Ford S-Max - 2006/12/17 21:58 no tazko povedat. pre mna je auto vsetkych cias Rolls Royce Phantom, ale o tom mozem tak ako vacsina sveta iba snivat
  odpovedať
Ja za Peugeot 207 - 2006/12/15 20:29 Myslím, že 207 ako nástupca 206, je dobrým pokračovateľom. Má výborné motory , diesle aj benzíny, najmä ten posledný zo spolupráce s BMW.
  odpovedať
Aj ja som za Roomster - 2006/12/15 20:21 Roomster je nový, inteligentný koncept. je to praktické auto pre rodiny aj živnostníkov. Myslím, že bude zaujímavou alternatívou k Citroenu Berlingo, Peugeotu partner, Renault Kangoo a pod.
  odpovedať
Re:Auto roka 2007 na Slovensku - Ford S-Max - 2006/12/15 16:49 Blahoželám Fordu. S-Max je dobrým rozšírením Focusu.
  odpovedať
Auto roka 2007 na Slovensku - Ford S-Max - 2006/12/15 16:45 Podla testov je to asi dobre auto, pre nasinca drahe. Zhoduju sa slovneski novinari v nazore s europskymi, alebo ich len opakuju? Ja by som voli Skoda Roomster.
  odpovedať
Auto roka 2007 na Slovensku - Ford S-Max - 2006/12/15 16:45 Podla testov je to asi dobre auto, pre nasinca drahe. Zhoduju sa slovneski novinari v nazore s europskymi, alebo ich len opakuju? Ja by som voli Skoda Roomster.
  odpovedať
Späť na zoznam tém | Späť na článok

Odošli novú správu do fóra "Články"
Meno:
Predmet:
Príspevok:
Mesiacov v roku:
ANTISPAM: Uveďte číselne, koľko mesiacov má rok

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Anketa
Prezuli ste už na zimné pneumatiky ?